Keukenplan online

We zijn naar een aantal keukenhandelaars geweest om onze keuken te laten ontwerpen.  KVIK, Eggo, Franssen, Mammoet en Pallen in Duitsland hebben we uiteindelijke bezocht om een goede indruk te kunnen opdoen en om uiteindelijk te weten te komen wat we in onze keuken wilde hebben.
Uiteindelijk hebben we voor een keuken van Pallen gekozen. We konden eigenlijk nog wachten, maar we waren zo overtuigd van kwaliteit en prijs dat we een overeenkomst hebben getekend.
De keuken is in magnolia kleur mat gelakt en het werkblad is 6 cm in kunststof, houtkleur. Alle apparaten zijn van Neff.
Over de plaatsing van de handvatten zijn we nog niet helemaal uit, dit kan natuurlijk nog worden aangepast.

7 reacties op “Keukenplan online

 1. De Nieuwe Buren zegt:

  Ziet er mooi uit!

  Maar toch een vraagje (om eruit te leren, uiteraard). Waarom zetten jullie zowel het fornuis als de spoelbak op hetzelfde eiland? Is het niet logischer om bijvoorbeeld de spoelbak aan het raam te plaatsen (meer werkruimte naast fornuis)?

  • huis-bouwen zegt:

   Hallo,

   Bedankt voor uw reactie.
   Ik denk dat het vooral een persoonlijke voorkeur is. Wij hebben hiervoor gekozen omdat wij ons eiland groot genoeg vinden en omdat we dan nog een mooi groot werkblad hebben zonder onderbrekingen om op te werken (bij kastenwand). Uw redenering klopt ook en dit is gewoon een persoonlijke voorkeur.

   Groetjes Ellen en Jurgen

 2. huis-bouwen zegt:

  Beste Francis, de keuken wordt zeker nog afgewerkt, waarschijnlijk met een gyproc of MDF-plaat met een bijpassende kleur.
  Andere tips zijn natuurlijk ook altijd welkom.

  Groetjes Jurgen en Ellen

 3. BJ zegt:

  Hallo,

  Misschien is het een idee om de kleur van het werkblad te laten doorlopen in de zijkanten van de hoge kasten op deze manier maak je het 1 geheel.
  En staat de keuken in een uitbouw? en waar gaat de afvoer van de afzuigkap naartoe?

 4. huis-bouwen zegt:

  Hallo BJ,

  Bij de kastenwand met de apparatuur komt het werkblad, aan de zijkanten van de kastenwand terug.
  Bij de andere kastenwand is dit niet het geval.

  Ik denk dat het ook heel mooi is als daar het werkblad zou terugkomen, maar ik dacht dat dat juist niet uitkwam qua afmetingen. We gaan het zeker nog eens vragen aan de keukenhandelaar.

  De afvoer van de dampkap gaat gewoon naar boven en komt in de vloer van een kamer terecht en gaat zo naar het platte dak.

  Bedankt voor de reactie

  Groetjes Jurgen en Ellen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *