Tegels – Plaatsen bad – Verwarmingsketel – Werken kruipkelder

De afgelopen weken zijn weer druk geweest met diverse taken doorheen heel het huis die dienden te gebeuren. Eerst en vooral hebben we de afwerking van de verwarmingsketel gedaan en na controle van HBB (doe-het-zelf uit Beringen), hebben we de bevestiging gekregen dat we alle leidingen mogen afpersen.
Aangezien we op de etage onze tegels wilden leggen, moesten we ook nog eerst het bad plaatsen. Na een dagje uitmeten en metselen werd deze klus geklaard, waarna we verder onze tegels konden leggen.
De taak die het leukste was in de warme zomerdagen van vorige week, was het plaatsen van de sanitaire afvoeren in onze koele kruipkelder.
De laatste tijd hebben we minder tijd gevonden om dagelijks rond te lopen met ons fototoestel, binnenkort meer updates.
Hieronder alvast enkele foto’s van de tegels en het opkuisen van de cementsluier.

You can leave a response, or trackback from your own site.

4 Responses to “Tegels – Plaatsen bad – Verwarmingsketel – Werken kruipkelder”

  1. tinny schreef:

    Even een vraagje mbt tegels: wij zijn zelf nog aan ’t twijfelen ivm onze tegels. Jullie hebben precies gekozen voor een tegel met houtstructuur?
    Zijn jullie tevreden van het resultaat als deze vloer ligt?

  2. […] Update Tegels Posted by huis-bouwen (online) on september 12th, 2011 Dit topic is de opvolger van vorige week: http://www.huis-bouwen.eu/afwerking/tegels-plaatsen-bad-verwarmingsketel-werken-kruipkelder.htm […]

  3. Steven schreef:

    Ik ben benieuwd of jullie nog tevreden zijn over de keramisch parketvloer. Wij denken erover dezelfde vloer aan te schaffen. Waar hebben jullie deze vloer gekocht/laten leggen?

Leave a Reply