Ventilatiesysteem gekozen !

De voorgaande weken is het maar stil geweest op onze werf en dit heeft ons dan ook de kans gegeven om enkele belangrijke beslissingen te nemen met betrekking tot onze ventilatie, sanitair en verwarming.
Wij hebben de beslissing genomen om via de firma HBB uit Beringen bovenstaande werken te gaan uitvoeren. HBB biedt een unieke service aan startende bouwers om zelf ventilatie, sanitair en verwarming te plaatsen. Aan de hand van enkele cursussen in het HBB-opleidingscentrum gaan ze ons omvormen tot een meester doe-het-zelver die al zijn installaties zelf kan doen. HBB levert de kennis en het materiaal, samen met de nodige uitleg, wij besparen op uurlonen. (website HBB)

Via HBB zullen we dus zelf de ventilatie aanleggen in onze woning.
Reclametekst van StorkAir:
Het StorkAir comfort-ventilatietoestel ComfoD 350 Luxe is ontwikkeld voor gebruik in woningen waar hoge eisen gelden. Het combineert optimaal comfort, eenvoudige bediening en een hoog rendement en kan bovendien flexibel worden geïntegreerd in de technische voorzieningen in woningen. Het ventilatietoestel ComfoD 350 Luxe beschikt over krachtige ventilatoren en voert 370 m³/u lucht aan.
Details van dit toestel staan op StorkAir.
Technische Fiche StorkAir ComfoD 350 Luxe

4 reacties op “Ventilatiesysteem gekozen !

 1. Kristof zegt:

  Hallo,

  Zijn jullie tevreden over dit toestel van Storkair, de ComfoD 350?

  Ik sta ook op het punt van die te kiezen, maar ik twijfel enorm over oa het geluidsniveau.

  Bedankt !!

 2. Toon Demuynck zegt:

  Beste,

  is het systeem ondertussen al in werking, ervaringen naar geluid toe? Waar hebben jullie overal dempers voorzien?

  Alvast bedankt,

  toon

 3. huis-bouwen zegt:

  Hallo Toon

  het systeem is volledig geïnstalleerd en ingeregeld, eind van deze maand gaan we alles opstarten en kan ik je gedetailleerde info geven.

  Er zijn 2 dempers voorzien net voordat afzuiging terug in de unit komt en eentje na nadat de toevoer uit de unit komt. Er is dus geen extra demping voorzien tussen kamers.

  Mvg Jurgen en Ellen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *