Selfsat, de onopvallende schotelantenne

Tegenwoordig kan je tussen de tv-zenders geen interessante programma’s meer vinden of je hebt buitenlandse familie of vrienden op bezoek die de Nederlandse taal niet machtig zijn?
Dan kan het leuk zijn zenders aan te bieden in heel wat andere talen. Astra en Hotbird zijn de populairste satellieten waar heel wat gezinnen hun schotelantenne naar richten waarna ze enkele duizenden extra TV-zenders uit wereldwijde landen kunnen ontvangen.

Je kent ze wel, de grote witte ronde schotels van bijna 1 meter diagonaal die aan je gevel wordt bevestigd. Meteen een afknapper voor je mooie gevel! Bij sommige gebouwen (vooral appartementsgebouwen) is er een schotelverbod.

Hiervoor is nu een prachtige oplossing, de Selfsat! De Selfsat is een rechthoekige schotel, veel compacter en makkelijker onopvallend te plaatsen tegenover een grote, ronde schotelantenne.

Zelf zijn we ook in het bezit van een Selfsat in combinatie met een digitale satellietontvanger van het merk Octagon. Van deze aankoop hebben we geen spijt. Deze is onopvallend bevestigd tegen de muur zodat deze vanop het straatbeeld niet te zien is. De ideale aankoop waar we nog veel plezier van zullen beleven!

Selfsat

Een reactie op “Selfsat, de onopvallende schotelantenne

  1. Steven zegt:

    Wij hebben nu sinds enkele dagen ook zo’n Selfsat gemonteerd op ons terras.
    In ons appartementsgebouw zijn schotelantennes verboden, dus is dit de ideale oplossing.
    Deze is gemonteerd achter de terrasafsluiting op een 30cm van de vloer, volledig uit het zicht van iedereen. Geen buren of syndicus dat ziet dat we dit hebben staan!
    Ideaal! ­čÖé

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *