Ontwerp je eigen meubels

Design je eigen meubelen

Design je eigen meubelen 

 

Ontwerp je eigen meubels

Ooit gedacht aan je eigen meubels ontwerpen? Misschien heb je allerlei mooie ideeën in je hoofd zitten voor meubels die ideaal thuis zouden staan, maar je weet niet hoe je van deze ideeën iets fysieks kunt maken.

Er zij nu online meubel winkels, zoals Fashion for Home, die aan iedereen de kans bieden, professioneel of amateur, om eigen designs te verwezenlijken. Het enige wat je hoeft te doen is je idee uit te tekenen en up te loaden via de website van Fashion for Home. Zij zetten jouw tekening op een online stemplatform, en indien er genoeg op gestemd wordt dan wordt het ontwerp door hen tastbaar gemaakt en het uniek meubelstuk verkocht op de website. Alle klanten die er op gestemd hebben krijgen 10% korting en jij verdient provisie voor elke verkoop! Plus, je hebt eindelijk de meubels in huis die jij wilt! 

3 simpele stappen

  1. Je maakt een tekening van je droom meubel die je vervolgens via de website van  Fashion for Home kunt uploaden. Nadat  Fashion for Home jouw ontwerp ontvangen heeft en goed gekeurd, krijg je een contract toegestuurd dat bevestigt dat je provisie zult verdienen wanneer jouw meubelstuk daadwerkelijk verkocht wordt. Zodra je dit ondertekend hebt, maakt Fashion for Home van jouw design tekening een computer grafische afbeelding, en laat deze zien op hun website.
  2. Vanaf het moment dat jouw design op de Fashion for Home website staat kan er op gestemd worden via een stemplatform. Iedereen kan stemmen, dus licht je familie en vrienden in!
  3. Wanneer jouw ontwerp voldoende stemmen heeft ontvangen maakt het productie team van Fashion for Home er een écht meubelstuk van. Deze wordt dan verkocht via de web winkel van Fashion for Home en jij ontvangt provisie!

Zie hieronder twee voorbeelden van ontwerpen, de Loungestoel Mojave & Mini-Bureau, waar nog op gestemd kan worden:

 

  

Zie hieronder de Salontafel Clouds ontworpen door Nederlandse designer Mark Hark – deze was erg populair onder de  Fashion for Home webbezoekers en je kunt de tafel set nu online kopen.

   

Wat designers over deze design service zeggen:

“We vinden het leuk om nieuwe, functionele producten te ontwerpen, die het leven van onze klanten eenvoudiger maken. Via het stemplatform kunnen we makkelijk nakijken, waar de interesses van onze klanten liggen. Voor ons is dit een perfecte input, om verder te gaan met de ontwikkeling van waardevolle designs.”

Mariona López en Abel de Benito – van 2creativo, Barcelona

“Ik was verrast hoe snel, flexibel en professioneel het ontwikkelingsteam van FASHION FOR HOME mijn ontwerpen ontwikkelde tot een verkoopbaar product.”

Reinhard Dienes – Designer uit Offenbach am Main

 

Designmeubels voordelig online bestellen

Een reactie op “Ontwerp je eigen meubels

  1. Locker zegt:

    Leuke blog! Ik hou er zelf ook van om dingen te maken. Zo heb ik laatst zelf een lockerkast opgeknapt om hem zo in mijn industriele interieur te laten passen!

    – Anne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *