Update bouwpartners en gebruikte materialen

Aangezien we verder in ons bouwproces opschuiven dienen er meer beslissingen genomen te worden. De afgelopen weken hebben we dan ook enkele nieuwe bouwpartners gekozen voor de bouw van ons droomhuis.

Onze dakwerken zullen worden uitgevoerd door Dakwerken Toja – Neeroeteren en onze stucadoorwerken zullen worden uitgevoerd door De Gebroeders Biesmans – Neeroeteren.
Onze ramenleverancier ligt al een tijdje vast, maar we hadden nog geen sectionale poort besteld. Deze poort zal geleverd worden door Jos Quix, eveneens van Neeroeteren.

Wat betreft het werk dat we zelf zullen gaan doen hebben we ook een bouwpartner gekozen, de firma HBB uit Beringen. Zij zullen ons het nodige materiaal bezorgen en bijhorende plannen om zelf ventilatie te leggen, het sanitair gedeelte en ons helpen met onze verwarming. Als het al dan niet een warmtepomp zal worden of toch een gasketel, deze beslissing zal binnenkort genomen worden.

Aangezien onze vrienden van Recticel beursgenoteerd zijn en zo (te) veel winst proberen te maken en hun prijzen voor isolatie veel te hoog zijn, door hun leiderspositie in de PUR-markt, hebben we beslist om te kiezen voor Utherm voor ons plat dak. De U-waarde van Utherm Roof B is dezelfde als Recticel BI3, maar stukken voordeliger, waardoor onze keuze snel is gemaakt. De goede ervaring met Utherm Wall voor onze spouwmuren zit hier natuurlijk ook voor iets tussen.

Een bouw is zo al duur genoeg, het is dus niet nodig om te kiezen voor een marktleider die zijn prijzen kunstmatig hoog houdt om zijn aandeelhouders te plezieren.

Update : Pagina bouwpartners
Update : Pagina Gebruikte Materialen

Een reactie op “Update bouwpartners en gebruikte materialen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *